Lej en pandekagevogn til dit firmaarrangement på Sjælland

Firmaarrangement og fest

Skal du afholde et firmaarrangement eller en større fest i en forening på Sjælland, og har du og dine gæster lyst til lækre, varme pandekager? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for et godt tilbud!

Vi har et hav af forskellige menuer med både forret, hovedret og dessert – vi kan nemlig dække alle dine gæsters behov, lige fra den lille sult til den lækkersultne. Vi stopper ikke før alle gæster er mætte!
Vores pandekager kan fås med alt muligt forskelligt indhold – lige fra røget laks
, Pulled Pork og til vaniljeis.

Klik på knappen nederst på siden og se vores menuer og priser.

Arrangementer kan bl.a. være jubilæum, eksamensfest, bryllupsdag og fødselsdag eller noget helt femte – vi kan klare det meste, og intet arrangement er for lille eller for stort til os! Vi er ofte ude til mange forskellige firmaarrangementer som f.eks. håndværkermesser, rejsegilde og med til at forkæle de gode medarbejdere.

Lige meget hvilket slags arrangement, der skal afholdes, holder Mille’s Pandekagevogn altid klar med varme, friskbagte pandekager.

Kontakt os og lej en pandekagevogn til din næste fest eller firmaarrangement på Sjælland hos Mille’s Pandekager!

Lej en pandekagevogn til fest

Ovenfor finder du en video fra vores YouTube kanal med en lille film fra et par firmaarrangementer og fester, hvor vi har deltaget.

Vi har gennem tiden været ude hos rigtig mange kunder og servere varme, lækre pandekager. Det er altid dejligt at se, at folk kan lide vores mad. Se selv, hvor glade vores gæster er i videoen!

Mille’s Pandekagevogne er ideelt til dit næste arrangement, hvis du bare ønsker at nyde selskabet, det gode vejr og lækker mad – uden selv at tænke på at skulle stå i køkkenet både inden, imellem og efter arrangementet!

Pandekager til firmaarrangementer på Sjælland

Vil du gøre dit arrangement ekstra specielt? Mille’s Pandekager står klar til at hjælpe! Vores mobile pandekagevogn leverer lækre pandekager til hele Sjælland, så du kan nyde din fest mest muligt. Du kan se vores store menu nedenfor eller ringe til os direkte på telefon 20 63 71 71.
Vi ser frem til at høre fra dig og snakke om, hvordan vi gør dit arrangement uforglemmeligt!